tuotekuva

Linkkejä:

Soitinpaja JaSeSoi

Erityisesti huippulaatuisia käsintehtyjä akustisia kitaroita ja mandoliineja etsiessäsi ei tätä linkkiä kannata jättää väliin. Jyväskylässä majaansa pitävästä Soitinpaja JaSeSoista löydät mestariluokan ammattitaitoa niin uusien soittimien rakentamisesta kuin vanhojen korjaamisesta.

Koulun verstas

Leppävirran Takkulassa toimiva Kommandiittiyhtiö Koulun verstas valmistaa mittatilaustöinä monenmoisia huonekaluja, keittiökalusteita sekä muita puusepäntöitä. Laadukkaasti massiivipuusta!

Soitinrakennuspaja J.Kurki

Jouni Kurki rakentaa pajallaan uusia kieli- ja lyömäsoittimia ja korjaa myös korjaa erilaisia soittimia. Hänellä on myös vankka kokemus soitinrakennuskurssien vetäjänä.

Temps Oy

Arja Kastinen on tunnetaan niin soittajana, soitonopettajana kuin kanteletutkijanakin.

World Musical Instruments TEMIRUYUA

If you are looking for my kanteles in Japan, they are sold by World Musical Instruments TEMIRUYUA. There are also many other musical instruments available from all over the world!

Hiljainen kantele

Oletko aina halunnut rauhoittua, hiljentyä tunnelmallisessa miljöössä, kuulla kanteleen sävelten soivan? Kenties koristella oman kanteleen ja soittaa sillä? Hiljainen kantele on viiden pohjois-karjalaisen matkailuyrittäjän kehittämä kokonaisuus, jossa yhdistyvät niin kantele, rauhallinen ympäristö kuin vaikkapa hyvä ruoka.